Overige producten

Ontdek onze andere producten voor meer persoonsgerichte zorg

Wil je meer persoonsgerichte zorg leveren aan je cliënten, maar ben je bang dat dit veel tijd kost? Laat onze tools je dan een handje helpen. Met MeetR kom je er op langere termijn achter hoe mensen zich voelen, welke fluctuaties er in hun gevoelswereld zijn, en ook aanknopingspunten voor die gevoelens. Match It koppelt op een speelse manier mensen aan elkaar. Voor een gezellige babbel of een leuke activiteit om samen te ondernemen. Poetic Memory kan worden gebruikt om het geheugen te trainen of om gevoelens bespreekbaar te maken. 

Studio Dijkgraaf - Games For Health 2019-22
spreekbeeld
meetr screen
#1 splash
Of ben je misschien op zoek naar een leuke manier om je cliënt beter te leren kennen? Of geeft de familie van een cliënt aan hier behoefte aan te hebben? Bekijk dan eens wat Kwist’t voor jullie kan betekenen. Is het voor de cliënt moeilijk om zich met woorden te uiten? Dan kan Sprekende Beelden toch de deur openen om elkaar te leren kennen.

Wij gebruiken cookies om bezoekerstatistieken te meten via Google Analytics. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onze Privacy Policy.