Introductie Module

Laagdrempelige kennismaking met Interactive Learning Rooms

Omdat we begrijpen dat het prettig is én omdat we er blind op vertrouwen dat we je kunnen overtuigen van het resultaat, is het mogelijk om eerst vrijblijvend kennis te maken met de Interactive Learning Rooms. Met de Introductie Module kunnen teams de waarde ervaren die dit innovatieve programma met zich meebrengt. De Introductie Module duurt een halve dag en is daarom ook zeer geschikt als invulling van een teamdag. 

Met de Interactive Learning Rooms Introductie Module ontdek je in een halve dag hoe je zorgtechnologie efficiënt en eenvoudig in kunt zetten. Verschillende organisaties hebben al ervaren wat de Interactive Learning Rooms voor hun medewerkers en organisatie heeft betekent.  De duurzame resultaten op het gebied van mensgerichte zorg zijn veelbelovend. 

Jaap Wielaart
Jaap WielaartRaad van Bestuur WVO Zorg
Read More
“Wij constateren dat wanneer zorgtechnologie bijdraagt aan het welzijn van onze cliënten, onze medewerkers sneller bereid zijn om de technologische toepassingen eigen te maken. Door medewerkers de zorgtechnologie zelf te laten ervaren, worden ze enthousiast.”
Previous slide
Next slide

Wij gebruiken cookies om bezoekerstatistieken te meten via Google Analytics. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onze Privacy Policy.