Introductie Module
Laagdrempelig ervaren hoe de Interactive Learning Rooms werken


De toekomst van de zorgverlening staat onder druk. Meer ouderen hebben zorg nodig, medewerkers ervaren een hoge werkdruk en werkgevers hebben te maken met strengere kwaliteitseisen. Dit zijn flinke uitdagingen, maar het vooruitstrevende programma van Interactive Learning Rooms kan je hier gelukkig bij helpen!

In de Interactive Learning Rooms maak je spelenderwijs kennis met innovatieve en technologische oplossingen op het gebied van persoonsgerichte zorg. In een levensechte woonkamer, ontworpen als ‘Escape Room’, werk je als team samen om de gewoontes, rituelen en levensverhalen van de cliënt te achterhalen. Onderzoek laat zien dat ‘het zelf ervaren’ de beste manier is om iets te leren.

 

Met onze Interactive Learning Rooms Introductie Module ontdek je in een halve dag hoe je zorgtechnologie efficiënt en gemakkelijker in kunt zetten. Dat is wel zo prettig nu de druk op zorgorganisaties steeds verder toeneemt! Verschillende organisaties hebben al ervaren hoe de Interactive Learning Rooms hun medewerkers op een zeer plezierige manier trainen.

Jaap Wielaart
Jaap WielaartRaad van Bestuur WVO Zorg
Read More
“Wij constateren dat wanneer zorgtechnologie bijdraagt aan het welzijn van onze cliënten, onze medewerkers sneller bereid zijn om de technologische toepassingen eigen te maken. Door medewerkers de zorgtechnologie zelf te laten ervaren, worden ze enthousiast.”
Previous
Next

Met de Introductie Module kunnen teams de waarde ervaren die dit innovatieve programma met zich meebrengt. De Introductie Module duurt een halve dag en is daarom ook zeer geschikt als invulling van een teamdag: jullie zullen zowel plezier hebben, oefenen om beter samen te werken, en over innovatieve zorgtechnologie leren!

 

Wil je laagdrempelig kennismaken met de Interactive Learning Rooms? Vraag dan de Introductie Module aan! 

Wij gebruiken cookies om bezoekerstatistieken te meten via Google Analytics. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onze Privacy Policy.